Over Esther Senders

Van jongs af aan bruiste ik altijd al van de creatieve passie, maar ik had nooit het juiste idee om daar mijn geld mee te verdienen, zonder het gevoel te hebben dat ik  aan het overleven, in plaats van leven was.

Enkele jaren geleden werkte ik op het hoofdkantoor van een grote multinational als grafisch designer. Dit was een baan waar ik eerder nog niet van had durven dromen. Toch voelde ik me beperkt in mijn groei en creativiteit, waardoor mijn energie langzaam achteruit kroop. Ik voelde mijn hart zeggen dat er meer voor mij in petto moest zijn.

 

Dat jaar maakte ik een van de beste, engste, dapperste keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt…

Ik stopte met mijn baan, ging mezelf herontdekken en besloot mijn eigen bedrijf te beginnen. Zo werden ineens ook mijn vaardigheden als ondernemer op de proef gesteld. Onnodig om te zeggen dat dit geen kleine verschuiving was.

De eerste maanden als ondernemer richtte ik me op startende ondernemers en hielp ik ze aan een modern logo design voor hun bedrijf. Deze doelgroep koos ik met name uit onzekerheid, om te kunnen vragen wat ik dacht waard te zijn.

Na ongeveer zes maanden realiseerde ik me dat het storm liep bij mijn bedrijf omdat mensen mijn designs maar al te graag wilde hebben. Ik was klaar met mezelf klein houden en startte een nieuw bedrijf, uiteraard in het vak wat ik het allerliefste doe: grafisch design en marketing.

Ik koos ervoor om een nieuw concept neer te zetten. Ik wilde meer gebruik kunnen maken van mijn kennis, meer tijd kunnen investeren in een project om mooiere resultaten te behalen en zo vooral te kiezen voor kwaliteit. Esthersenders.com was een feit.

 

Vandaag de dag heb ik klanten die veel aandacht besteed hebben aan het merk dat ze hebben opgezet. Ze waarderen het enorm als hun huisstijl er fantastisch uitzien en ze waarderen modern design. Een perfecte match dus met mijn concept & merk designstudio. 


Mijn klanten geven om de producten en de service en kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel.

Door nu echt te doen waar ik van hou, zal ik met de look en feel van jouw merk aan de slag gaan alsof het mijn eigen merk is. Het is mijn missie om je nog trotser te maken op je merk, en je ruimte te geven voor kwaliteit. Ik laat zowel jou als je klanten verliefd worden op je merk. Dat is voor mij de kracht van een sterke strategie en design.

Ben je klaar om je eigen succesverhaal te maken?

Ik ben er echt van overtuigd dat alle ondernemers iets unieks te bieden hebben. Ze verdienen het dan ook om hier energie uit te halen, te werken op een manier die bij hen past en om deze punitiviteit ook uit te stralen.

Ik ben klaar om je te ondersteunen en beloof je een sterk merk neer te zetten waar je trots op kunt zijn. Hiermee zul je je ideale klant aantrekken en de waardering krijgen die je verdient. Zo kan ook jij werken op jouw voorwaarden, zul je de prijs durven vragen die je waard bent en zul je opbloeien tot in je volle potentie..

 

Boek een vrijblijvend strategiegesprek Contact

Ik profileer mezelf als..


Een creatieve, introverte en strategische vrouw die weet van aanpakken. Ik ben naast een merk-maker ook een goede gewaagde sparringspartner
(die soms de oren van je kop kletst als ze enthousiast wordt)

Ik ben dol op mooie dingen, van winkels tot chique restaurants en stijlvolle designs. Ik ben soms een luxe-paard, maar wel eentje die duidelijke en weloverwogen keuzes maakt.

Verder ben ik een echte dierenvriend en heb ik twee katten Pixel en Poes. Ook ben ik dol op psychologie en het lezen van een goed mindset-, branding of thriller boek. Ik ga wekelijks naar de Power Yoga en ben regelmatig te vinden in de fitness, en hou me dan ook veel bezig met gezond eten. Desalniettemin hou ik ook zeker van een terrasje pakken, een sportieve activiteit of een dagje sauna samen met mijn partner of vriendinnen.