Ervaringen

 Ze heeft op basis van weinig input (want ik had zelf geen flauw idee), de spijker precies op zijn kop geslagen.

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe huisstijl en website! Esther heeft met haar ontwerpen precies vormgegeven wat ik wil uitstralen: zakelijk, maar toch ook speels en fris. Ze heeft op basis van weinig input (want ik had zelf geen flauw idee), de spijker precies op zijn kop geslagen. Dankjewel Esther!

 

Liselore Verschuren / SEO specialist

 Ze werkt snel en onze samenwerking en communicatie loopt erg goed. Aanrader voor alle ontwerpklussen!

Esther is inmiddels een vaste kracht in mijn team van ondernemers en wat ben ik daar blij mee! Esther heeft mijn huisstijl een erg mooie vormentaal en kleuren gegeven, waar ik superblij mee ben. Ze werkt snel en onze samenwerking en communicatie loopt erg goed. Aanrader voor alle ontwerpklussen!

 

Simone Plukkel / Leerexpert

Een waardevolle investering die bijdraagt aan de professionaliteit van mijn bedrijf.

Esther heeft me geholpen bij het omzetten van een idee naar een concreet ontwerp. In het werk is te zien dat Esther over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om met je mee te denken en richting te geven aan een passende uitstraling. Een waardevolle investering die bijdraagt aan de professionaliteit van mijn bedrijf.

 

Larissa / Webshop luxe baby producten

Dankzij de scherpe intake vragen van Esther heeft ze direct een beeld kunnen krijgen van welke stijl bij mij past. En die was meteen raak!

Voor mijn eigen klanten werk ik gemakkelijk persona’s, huisstijlen of brand-plannen uit. Maar voor mijzelf vond ik dit erg, erg lastig. Zeker wanneer er zóveel keuze is! Dankzij de scherpe intake vragen van Esther heeft ze direct een beeld kunnen krijgen van welke stijl bij mij past. En die was meteen raak! Ik ben heel erg blij met hoe het gehele proces verliep; van communicatie tot uitwerking. Het was duidelijk, professioneel en toch heel open en vriendelijk! Al met al, een grote aanrader om met Esther te werken!

 

Ilona de Baar / Marketeer
Marit hollander-client

Niet gewoon iets kiezen ‘omdat het mooi is’, maar omdat het klopt. Het klopt bij mij en mijn bedrijf, maar ook bij mijn visie.

Esther is mijn go-to voor al mijn visuele uitingen, en wat ben ik daar blij mee! Vanaf dag één hebben we goed contact gehad over mijn wensen, maar geeft zij ook kundig advies. Samen hebben we al meerdere vernieuwingen op mijn website en huisstijl gemaakt (gezien mijn bedrijf constant groeit en verandert) en denkt zij mee met lettertypes en kleuren die het beste bij mijn doelgroep passen. Ze weet inmiddels precies wat ik mooi vindt en dat maakt onze samenwerking heel prettig. Samen hebben wij al een boel gemaakt, zowel online als drukwerk. Ik raad Esther zeker aan!

 

Marit Hollander / Foodfotograaf

Ik ben super blij met Esther als designer. Met een haar scherpe vragen wist ze direct wat bij mij paste.

Ik ben super blij met Esther als designer. Met een paar scherpe vragen wist ze direct wat bij mij paste. De huisstijl is beter dan ik zelf had durven dromen. Daarnaast reageert ze snel en denkt ze ook nog eens mee. Ik blijf voorlopig nog met haar samenwerken en raad haar zeker aan!

 

Claire Babai / Ondernemerscoach

Ze begreep meteen wat mijn wensen en behoeften waren, heeft haar creatie daar volledig op losgelaten en ik ben dolblij met het eindresultaat.

Ik ben een held in tekst, maar een draak in design. Ik wilde mijn portfoliowebsite eindelijk eens professioneel aanpakken en zo kwam ik bij Esther terecht. Ze heeft in korte tijd een prachtige website voor me ontworpen, preciés hoe ik het wilde hebben. Ze begreep meteen wat mijn wensen en behoeften waren, heeft haar creatie daar volledig op losgelaten en ik ben dolblij met het eindresultaat. Het fijnst is dat ze me na afloop een video stuurde met daarin handige instructies die ik nu dagelijks gebruik om zelf kleine aanpassingen te verrichten. Helemaal top!

 

Vicky de la Cotera / Copywriter