B R O C H U R E   D O W N L O A D

Ik kan je helpen met..


Het creëeren van een ijzersterk merk waarmee jij zelfverzekerd high-end klanten aanspreekt en de juiste prijs ervoor durft te vragen. Ik heb je als ambitieuze ondernemer nét dat stapje verder. Of je nu een ondernemerscoach, restauranteigenaar of fotograaf bent. Ik help jou met mijn talent door de juiste vragen te stellen, een sterke vertaalslag te maken en een krachtig merk neer te zetten waarmee jij jouw doelgroep triggert.

Ieder basispakket bevat een energieke en persoonlijke strategiesessie voor een sterk fundament,  een live VIP-dagdeel, logo- en brandmark ontwerp, kleurenpalet, typografiekeuzes met licenties, en een geprint brandbook. 

Wie wil, kan zijn of haar pakket aanvullen met een Design Membership: dit geeft je de mogelijkheid om je nieuwe branding om alle vlakken door te voeren voor een consistente boodschap. Denk aan passende illustraties of een krachtig vormgegeven website om je huisstijl te bepalen.

Onderstaand kan de je brochure downloaden, en mijn (re-)branding pakketten én je investering bekijken. De pakketten zijn zo samengesteld dat we een huisstijl of branding genereren die écht bij jouw doelen en ambities past.