Het Branding Traject

P A K K E T

Als branding expert help ik ambitieuze ondernemers, die op het punt staan van een doorbraak, net dat stapje verder. Door middel van strategische sessies werk ik naar de kernboodschap van je merk en maken we een vertaalslag naar de juiste storytelling, het juiste aanbod en een bijbehorend design. Zodat jij met één blik de aandacht van je ideale, potentiële klanten trekt en jouw expert status kan claimen. 

Het fundament voor hoogwaardige communicatie van jouw business. 

Strategie


Intake strategie werkboek

• 90 minuten online brand analyse kick-off 
• BONUS 4 maanden toegang tot de Branding Academy t.w.v. €397,- 

Duur van module: 2 weken (Exclusief Branding Academy)
Jouw tijdinvestering: 2 uur

Design


Logo ontwerp volgens de one-concept methode
Brandmark en fauvicon ontwerp.
Kleurenpalet met Pantone, HEX en CMYK
Font keuzes voor paragraaf tekst, headlines en secondary met licenties.
• 90 minuten LIVE eerste printed concept presentatie op locatie.*
3 correctie rondes.


 Fotoshoot van 1,5 uur t.w.v. €550,- gematcht met de juiste fotograaf bij jouw merk. 
 Jouw merkwaarden, BIO en Merkverhaal kort en bondig geschreven door een Copywriter

Duur van module: 4 tot 8 weken
Jouw tijdinvestering: 90 min

* De live dag vind plaats bij Restaurant van Deijck te Riethoven onder het genot van een drankje of lunch. Andere locaties zijn bespreekbaar, hierbij is 25 km vanaf Eindhoven inbegrepen, hierna volgt een km vergoeding van 0,52 cent per km. Ook is het mogelijk om de conceptpresentatie digitaal te volgen indien gewenst.

Impact


• Geleverd geprint brandbook + digitale PDF versie.
Alle bestanden aangeleverd in de Dropbox in .ai, .pdf, .svg, .png, .jpeg  
Afsluitende online meeting van 20 minuten

Duur van module: 2 weken
Jouw tijdinvestering: 20 minuten

N A   H E T   B R A N D I N G    T R A J E C T

Sta jij 100% achter je merk, en straal je dat ook uit. Je hebt een helder verhaal wat je consistent kan doorvoeren en uitstralen. Met het Branding programma maak jij een transformatie waarbij je vol zelfvertrouwen 20 tot 40% meer voor je diensten kan, en durft te vragen. 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek Vergelijk met huisstijl traject

Werkwijze

Het (re-)brandingproces is erop gericht dat we volledig inzicht krijgen in wat jij voor jouw bedrijf voor ogen hebt. We kijken samen naar dat wat je motiveert en inspireert, zodat we een oplossing creëeren die écht indruk maakt.

01

Strategie

 

In de eerste stap van het brandingproces ga ik met je in gesprek over je merkwaarden en huidige strategie. We hebben het over je (ideale) klant, je concurrentie en de manier waarop je jouw onderneming onderscheidend en winstgevend gaat maken. Zo vormen we een sterke basis waaruit we gaan beginnen met het verkennen en ontwikkelen van je merk. De sleutel tot succes? Een sterk fundament.

Als we je merkwaarden helder hebben ga ik met copywriter Vicky aan de slag om jouw merkwaarden te vertalen naar een mooi lopend verhaal waarmee jij klanten triggert. Samen met jou en Vicky bepaal ik de juiste tone of voice en relevantie van termen.

Als BONUS krijg je drie maanden toegang tot de Branding Academy, vol video’s en werkboeken over het sterk neerzetten van je merk. Denk aan brand-storytelling, personal branding een high-end aanbod creëeren. Je ontvangst daarnaast een e-book waarin je alles onbeperkt kunt nalezen.

02

Design

 

Aan de hand van research, marktonderzoek en onze 90 minuten online kick-off ga ik aan de slag met het eerste concept voor je logo, brandmark, kleurenpalet en lettertypes. Tijdens het designproces houd ik altijd rekening met je doelgroep en strategie, zodat je straks met één blik die ideale klant aantrekt. Dit eerste concept zal ik live aan je presenteren, waarbij we uitgebreid op je merk zullen ingaan en waar er ruimte is om al je vragen te beantwoorden. Na dit concept plan ik drie correctierondes om tot het juiste resultaat te komen.

Als BONUS koppel ik je aan de juiste fotograaf waarbij je in een shoot van 1,5 uur beelden laat maken die bij jouw merk passen. Zo kun je ten alle tijden een consistente boodschap uitdragen.

03

Impact

 

Als alle designs zijn uitgewerkt, is het tijd om impact te maken met je nieuwe branding. Alles wordt samengevat in een brandbook, wat je geprint bij je thuis op de deurmat ontvangt. Een gebundelde versie van het gehele proces, die je altijd bij de hand kunt houden: het design, de tone of voice, verhaallijn en beeldgebruik. Alle bijbehorende bestanden ontvang je daarnaast digitaal in Dropbox. Ter afsluiting spreken we nog één keer met elkaar af waarbij we alles doorlopen en het succes gaan meten. Alles om écht indruk te maken met je merk, dus!

Merk strategie framework

Met het (re-) branden van merken werk ik altijd vanuit een strategisch framework. Door middel van strategische sessies werk ik naar de kernboodschap van je merk en maken we een vertaalslag naar de juiste storytelling, beeldmateriaal, het juiste aanbod,  en een bijbehorend design.

Meer informatie? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem contact op via hello@esthersenders.com