fbpx

Waarom branding extra belangrijk is voor een high-end merk. – VIDEO BLOG

Ik zeg altijd: voor Primark schoenen zijn klanten, maar ook voor Jimmy Choo’s, het vergt alleen een andere marketing strategie.


Beide niet fout. De vraag is enkel, welke wil jij zijn?

 

In onderstaande video blog leg ik je uit waarom branding zo belangrijk is voor een high-end merk. Als voorbeeld neem ik TOAK chocolate, een high-end merk wat chocoladerepen verkoopt voor een welgetelde 50 tot 500 euro. Waarom dit toch een succes is? Ze hebben een sterk verhaal, de verpakking heeft een luxe uitstraling (je krijgt zelfs een pincet bij je chocolade om deze te serveren) en ja, ook voor dit product is een passende doelgroep die zich aangesproken voelt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *